Let it go

Let it go is een super leuk koor voor vrouwen die graag zingen in een goed en enthousiast koor. Vrouwen die een uur repeteren per week voldoende vinden.

We proberen zoveel mogelijk maatwerk te creëren. Zitten/staan kan naar behoefte. Een grotere print van de muziekarrangementen is mogelijk evenals uitgetypte teksten.

De repetitieruimte is rolstoel toegankelijk.

Het koor staat onder leiding van professioneel, uitermate getalenteerd en enthousiast dirigente Félice van der Sande.

Félice werkt met de leden toe naar optredens van 15-20 minuten, die enkele keren per jaar zullen plaatsvinden.

Aanmelden kan via ons contactformulier of door een bericht naar: letitgokoor@gmail.com

3 antwoorden op “Let it go”

1. Gefeliciteerd met de start! Wat mooi! Het enthousiasme en de motivatie die achter het oprichten van dit leuke vrolijke koor zitten maken dit koor extra bijzonder. Esther bedankt, je maakt veel mensen blij! Nog heeeel veeeeel mooie muziek momenten toegewenst!

2. Dag Letitgokoor,
    Ik ben al een tijd op zoek naar een gezellig koor.
    Kan ik een keer komen zingen?
    Ik heb al een aantal jaren in een koor gezongen, hoge altik hoor graag van jullie